Szűrés
Ár

Gyártó

Elérhetőség
Szöveg keresése

Keresés szűrési eredmények teljes szöveg alapján

Valami régi jelképezi a menyasszony eddigi életének korszakát és mindazt, ami benne van, amitől a menyasszony elbúcsúzik, amikor férjhez megy. Valami új viszont a jövőt és egy új élet kezdetét jelenti, amelybe a menyasszony az esküvő után lép be.

Harisnyakötő, mint a boldogság szimbóluma – valami kéknek a védelmet és a boldog jövőt jelképezi az új házaspár számára. Az esküvői harisnyakötő pedig gyakran valami kéket jelképez. A menyasszonyi ruha alatt van elrejtve, így nem látszik és a kék szín sem zavarja a menyasszony öltözékét. A menyasszony választhat egy fehér harisnyakötőt, finom kék részlettel. Válassza ki a sajátját széles kínálatunkból.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi preferenciák

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Titoktartási nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Tovább a kosárhoz