Harisnyanadrág DEN

Divatos harisnyák és nejlonok vastagság szerint DEN.

371 darab

Szűrés
Ár

Gyártó Mutasd az összeset

Elérhetőség
Szöveg keresése

Keresés szűrési eredmények teljes szöveg alapján

Divatos harisnyanadrágok és nejlonok a DEN szerint. Vastag harisnya és vékony harisnya. Új harisnya XL/XXL oversize méretben. Olcsó és meleg harisnya. Divatos harisnyák és nejlonok ruházati felszerelésként.

A DEN rövidítés a selyem finomságát és súlyát jelezte, amelyből a modern és divatos harisnyanadrág készült. Bár már szilikonszálakból készült, a rövidítés megfogott és még ma is használatos. Azt jelenti, hogy hány gramm rost van 1000 méteres hosszban. Alapvetően minél kisebb a szám, annál vékonyabb és áttetszőbb a nejlon. És minél nagyobb ez a szám, annál szűkebb, vastagabb és melegebb a magas derekú harisnya.

Ezért télen és ősszel válasszon 40 DEN-t, 60-100 DEN-t vagy többet, nyáron és tavasszal 7-15 DEN-t vagy 20 DEN-t, a társasági eseménytől, báltól, esküvőtől vagy a felhasználás céljától függően.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi preferenciák

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használattal kapcsolatos adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az „Összes süti elfogadása" gombra kattintva kifejezi hozzájárulását az adatkezeléshez. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja beállításait.

Titoktartási nyilatkozat

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Tovább a kosárhoz